Használd az SNPR kuponkódot: 30.000- Ft fölötti vásárlás esetén - 10% extra kedvezmény!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306560922

Blog

Saxoo London

SNPR Store
2024.01.08 17:55
Saxoo London

Dinamikusan fejlődő magyar márkával bővítettük kínálatunkat. A SAXOO LONDON elegáns, férfias stílust képvisel, modelljei között a szabadidős tevékenységektől kezdve egészen a stílusos öltönyökig mindent megtalálunk. Az igényes férfiak öltözködésének alapját képező ruhadarabok minőségi anyagokból készülnek. 

1997-ben alapított hazai márka napjainkban már az európai piacot is meghódította. Magyarországon már több mint 40 üzletben kaphatóak a termékek, amelyek a könnyed esti összejövetelektől kezdve, a munkába járáshoz vagy a szabadidő eltöltéséhez is tökéletesen megfelelnek. 

A márka nem elsősorban a legfiatalabb korosztályt célozza meg, hanem a 25-55 év közöttiek számára kínál változatos, stílusos megjelenést. A trendekkel haladó, évszakonként megújuló kollekciók a felsőruházaton kívül kiegészítők terén is helytáll, így sálak, sapkák, övek és táskák kiváló összhangja teremthető meg öltözékünkkel.

A kabátok között találunk az öltönyökhöz illő hosszított szabású szövetkabátot, de a szabadidő eltöltéséhez viselhető vastag, pufi dzsekiből is igazán sokszínű kínálatot találunk a SAXOO LONDON modelljei között.

 

Az ingek, amelyek alapvető elemei az elegáns férfiak megjelenésének, számos változatban elérhető. A klasszikus szabás mellett a karcsúsított fazon népszerű, mely egyszínű, kockás vagy apró mintákkal szintén választható.

 

Olyan hazai ismert emberek álltak a márka mögé, mint Kovács Ákos, Till Attila, Lázár Séf és Pál Dénes. 

Ha Te is szereted az elegáns stílust és támogatnád a magyar márkát, akkor válaszd a SAXOO LONDON termékeit, nem fogsz csalódni!