Használd az SNPR kuponkódot: 30.000- Ft fölötti vásárlás esetén - 10% extra kedvezmény!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306560922

Blog

Mediterrán életérzést kínál a DEVERGO

2024.09.25 09:08
Mediterrán életérzést kínál a DEVERGO

A DEVERGO márka 80-as években alapították Olaszországban. Bár sokan úgy ismerik a Devergo-t, hogy hazai alapítású cég, csak a társaság székhelye található Budapesten, azonban a modelleket olasz tervezők Olaszországban végzik. Napjainkban már 13 európai országban megtalálhatóak a termékeik, így mondhatjuk, hogy világszerte ismerik és kedvelik a márka stílusát.

A márka elsősorban fiatalos, laza stílust képvisel, de kínálata számos különböző stílust felölel, így mindenki találhat magának megfelelő darabokat. Fő profiljába tartoznak a minőségi farmerek, kabátok, cipők és kiegészítők, amelyek városi, modern megjelenést biztosítanak viselőiknek. A Devergo termékei a kényelmet és a funkcionalitást helyezik előtérbe, miközben figyelmet fordítanak az aktuális trendekre.

A farmerek többféle fazonban készülnek, mint például a slim fit, extra szűk szárral, azonban a klasszikus szabásvonal kedvelői is megtalálják a legmegfelelőbb modelleket. Elegáns, koptatott, szaggatott, roncsolt, foltos szintén kapható a Devergo márka kínálatában.

 

Bár a legtöbben a farmereket ismerik a termékek közül, számos férfi és női ruhadarab kapható. A felsőruházati termékek közül a pulcsik, pólók és a dzsekik kiemelkedőek. A sportosan elegáns fazonok között találunk semleges színárnyalatú modelleket, de nem ritka a merész, több színben játszó változat sem.

A női modellek közül kiemelkednek a ruhák és overálok, melyek egyszerűségében rejlik nőiességük. A szűk fazonú ruhadarabok jól kiemelik viselőjük testalkatát. A farmerből készült ruhák a klasszikus stílust kedvelőknek kínálnak választási lehetőséget. Laza, fiatalos és trendi ruhadarabok között bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Mutasd meg a világnak, hogy Te is a trendeket követő, a hétköznapokon is divatos fiatal vagy, aki kedveli a laza ruhadarabokat. Töltsd fel gardróbod minden évszakban más és más DEVERGO cuccokkal és így felszabadultan tudsz végig menni az utcán.