Használd az SNPR kuponkódot: 30.000- Ft fölötti vásárlás esetén - 10% extra kedvezmény!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306560922

Blog

Baron Filou - fenntarthatóság és kényelem

2024.08.11 15:23
Baron Filou - fenntarthatóság és kényelem

A Baron Filou márka Ausztriában született meg néhány fiatal tervező fejéből kipattanva, és célja az volt, hogy a laza elegancia jegyében egyesítse a prémium minőségű ruházatot a hétköznapi viselet kényelmével. A medve lett a márka fő figurája, mivel erőt, barátságosságot és védelmezést szimbolizál, amely jól illeszkedik a márka értékeihez.

A Baron Filou jellegzetes ruháitól, a sokoldalú mindennapos viseletig sokszínű, és a ruhadarabokon lévő valamennyi minta egy történetet mesél el. A startup macis logójáról és streetwear stílusú ruháiról ismert, amelyek 100%-ban organikus pamutot és újrahasznosított vagy ökológiailag semleges anyagokat tartalmaznak.

A fiatal csapat mottója a következő: Alapvető gondolatunk az volt, hogy a tisztességesen megtermelt divatot a fiatalos dizájnnal ötvözzük, és ezzel egyidejűleg új stílust alkossunk. Fiatal és kreatív csapatunknak a közös célja, hogy kortárs, elegáns és ami a legfontosabb: fair utcai divatot tervezzünk, nagy figyelmet fordítva a részletekre.

pastedGraphic_1.png

Új minták általában szezonálisan jelennek meg, de különleges kollekciók alkalmával is bemutatnak friss dizájnokat. A minták kialakításánál a divat aktuális trendjeit, valamint a vásárlói visszajelzéseket és a márka által képviselt életérzést veszik figyelembe.

A Baron Filou legnépszerűbb mintái közé tartoznak a játékos, humoros medve ábrázolások, amelyek különféle stílusokban és színekben jelennek meg. Emellett a klasszikus, letisztult dizájnok is kedveltek, amelyek egyszerűségükkel és eleganciájukkal hódítanak.

 

pastedGraphic_2.png

 

Nemrég dobták piacra a 2024-es olimpiai kollekciót, melyben medve barátunk sportos öltözeteket visel, mint például a kerékpáros vagy a lovagló ruha. Léteznek limitált kiadású minták is, melyek beszerzésére csak a legszemfülesebbek képesek. A legújabb modellek pedig elől apró céglogóval, hátulján viszont hatalmas mintával készülnek.

 

Nézd meg a kínálatunkban kapható valamennyi Baron Filou kollekciót, és találd meg a saját stílusod!