Használd az SNPR kuponkódot: 30.000- Ft fölötti vásárlás esetén - 10% extra kedvezmény!

Kérdésed van? Hívj minket! +36306560922

Blog

Baron Filou - Fiatalos márka a mindennapokra

2024.08.20 10:24
Baron Filou - Fiatalos márka a mindennapokra

Korábbi cikkünkben részletesen megismertettük a Baron Filou márkát vásárlóinkkal, mai cikkünkben egy kicsit bővebben a termékekről és a mintákról értekezünk.
A fialatos márka nemcsak pólókat és pulcsikat kínál vásárlói számára, hanem számos egyéb kiegészítőt is. Ennek kapcsán medve barátunk megjelenik nadrágokon, úszónadrágokon, dzsekiken és mellényeken is. De az öltözködéshez és a divathoz kapcsolódó egyéb termékek is megtalálhatóak a kínálatukban.

A baseball sapkákon csak apró minta található, akárcsak az övtáskákon, viszont a telefontokok hátlapján, kulcstartókon teljes alakos mintákban megtalálhatóak a Baron Filou kollekció modelljei.

A Baron Filou medvéje számos különböző élethelyzetben viselhető öltözékben látható. Az idei olimpia jegyében született számos sportos forma, míg a luxust kedvelő Filou jachtulajdonosként, luxusvásárlóként pózol a mintákon. A limitáltan kapható kollekciókban pedig arab sejk és sugar teddy alakjában mutatta meg magát.

Maguk a ruhadarabok anyaga pedig tartós anyagból készülnek. A Baron Filou alapvető unisex pólói 100%-ban puha biopamutból készülnek Portugáliában. Nem túlméretezettek és nem is vékonyak, de mégis minden alakra jól illeszkednek.

Az Essential Kollekció valamennyi modelljét úgy tervezték, hogy ellenálljanak a sok mosásnak és a ne kopjanak el. Kizárólag minőségi, egyrétegű, 100% organikus pamutból gyártják, 0% poliésztert használva.

A hagyományos gyapottal ellentétben az organikus pamut olyan magvakból származik, amelyeket nem génmódosítottak (nem GMO), és amelyeket vegyi rovarirtó, műtrágya vagy növényvédő szerek használata nélkül termesztenek. Ez azt jelenti, hogy nem kerül veszélyes vagy mérgező anyag a talajba, a szomszédos folyókba vagy tavakba.

Ha szeretnél trendi és egyben környezettudatos ruhadarabokat, kiegészítőket viselni, mindenképpen válaszd a Baron Filou márka modelljeit.
Kattints ide és válogass kedvedre.